Restaurang La Speranzina i Sirmione

Vilket underbart ställe!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vi gick förbi denna restaurang i Sirmione vid Gardasjön den första kvällen som vi var där och såg den vackra utsikten. Restaurangen ligger alldeles vid kanten av Gardasjön med en helt underbar utsikt. Vi kunde sitta ute trots den lite kyliga kvällen. Vi avslutade vår vistelse i Sirmione med att äta en femrätters på där. Dessutom fick vi ett flertal mellanrätter, så det blev säkert nästan det dubbla antalet rätter. Denna restaurang finns omnämnd i Guide Michelin och priset är därefter, alltså ett ganska dyrt ställe. Men värt det tyckte vi. Betjäningen är den bästa och maten var små konstverk som dessutom smakade underbart. Det är ett sådant ställe som man vill tillbaka till och som man alltid kommer att minnas.

http://www.lasperanzina.it

 

 

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s