Costa Degli Ulivi utanför Verona

Det har varit lite stiltje här på bloggen den sista tiden och det beror på att jag varit på resa i Italien. Men nu kommer det några tips på härliga restauranger och en vingård, som också hade en fin restaurang.

DSC07180

Vi bodde tre dagar på en vingård utanför Verona som heter Costa Degli Ulivi. Vi åt middag där de tre kvällar som vi bodde där, 20 EUR för tre rätter per person plus vin. Riktigt god italiensk mat. Vi drack naturligtvis gårdens egna viner till maten. Distriktet är Valpolicella och det är här som Amaronevinerna produceras. Restaurangen har fått ett omnämnande i Guide Michelin och det är inte dåligt för en sådan lantlig restaurang.   DSC07274http://www.costadegliulivi.com/

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s