Kitchen and Table

Att besöka denna restaurang på 25:e våningen i Malmö Live kändes lite New York och det är väl tanken och väldigt internationellt. Jag hade svårt att ta in att jag var i Malmö. Men tittade jag ut över Öresund så såg jag Öresundsbron och Turning Torso och siluetterna av husen i Köpenhamn och då kände jag mig hemma. Stämningen var avslappnad och det var väl bara killarna i vårt sällskap som hade kavaj. Vi tillhör ju en generation som gillar att klä upp sig när vi går ut.Maten var i toppklass och priserna humana. Besök rekommenderas och bord kan bokas via deras hemsida. Nästa besök där blir en lunch med tjejerna.

 

 

Jag åt torsk med citrongräs och nykål. Precis i min smak. Vitt vin till det!

Jag åt torsk

 

Några åt ryggbiff

Ryggbiff

 

 

Två tog lammsadel med tillbehör. Det såg väldigt gott ut, så det ska jag prova nästa gång om jag kan dela med någon, för det serveras bara till minst två personer.

Lammtallrik

DSC04903

Utsikt från restaurangen över Öresund.

i-baren

Så här glad var jag när vi ätit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s