Lunch på Katrinetorps landeri

Idag åt Thomas och jag lunch på Kleins mat som ligger på Katrinetorps Landeri i södra Malmö inte alls långt ifrån där vi bor. Ett underbart ställe med egna trädgårdsodlingar. Grönsakerna som de serverar kommer från gården. Idag serverades Isterband från Lammhult med crémestuvade potatis och rödbetor samt Katrinetorps senap. Väldigt god husmanskost. Ni som inte varit på Katrinetorp och har möjlighet; gör ett besök där. Både inne- och utomhusmiljön är så avkopplande och rogivande.

 

DSC04617

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s