Vollmers i Malmö

Äntligen så fick Malmö Michelin stjärnor! En av restaurangerna som blev tilldelade en stjärna var Vollmers. Vi besökte den på Valborg och dit vill vi igen. Man kan välja på 4, 6 eller 8 rätter som väljs ut av kocken. Vi valde ”bara” fyra rätter men det visade sig var fullt tillräckligt. Man blir förutom dessa rätter serverad snacks före maten och de var visserligen små men många. Till det så drack vi champagne. Sedan följde rätterna som presenterades av personalen på ett trevligt sätt. De var mycket uppmärksamma utan att vara inställsamma. Det finns bara fem bord så det känns ganska intimt. Boka i mycket god tid. En totalupplevelse.Vi kommer att gå dit igen. Det kostar men inte en förmögenhet.

Tyvärr så glömde jag fotografera rätterna. Nedan är några mellanrätter bl.a en nypotatis som man skulle krossa och äta med smör.

http://www.vollmers.nu

Vollmers potatis

Vollmers

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s